Termékleírás:

●CPU: JL7013A6S
●Flash: RAM 640KB ROM 256Mb
●Bluetooth: 5.3
●Képernyő: AMOLED 1.43"
●Felbontás: 466×466 pixel
●Akkumulátor: 260mAh
●Vízállósági szint: IP68


Alkalmas Android 5.0 vagy újabb, illetve iOS 9.0 vagy újabb rendszerű mobiltelefonokhoz.

Az Ön egészsége, prioritás
Maradjon naprakész egészségi állapota átfogó felügyeleti funkcióival. Kövesse nyomon tevékenységeit, edzési rutinjait és alvási szokásait. Szorosan figyelje pulzusszámát, vérnyomását és SpO2-szintjét, hogy mindig csúcskondícióban legyen. A nők számára a cikluskövető funkció értékes betekintést nyújt az egészségi állapotába.

Maradjon kapcsolatban, erőfeszítés nélkül
A Da GPT és az AI Voice segítségével hívásokat kezdeményezhet, üzeneteket küldhet és értesítéseket kezelhet anélkül, hogy a telefonja után nyúlna. Az Ultimate Smartwatch gondoskodik arról, hogy mindig kapcsolatban legyen, legyen szó a tőzsdéről, az időjárásról vagy a közösségi média értesítéseiről.

Lelki társ
Az okosóránkban egyedülálló módon az imaidőzítések, az imagyöngyök és a fából készült hal funkciók lelki társként szolgálnak, és segítenek a földön maradni és a fókuszban maradni, bárhol is vagy.

Szórakozás és termelékenység a csuklóján
Számos olyan funkcióval, mint a zenelejátszó, a kamera zárvezérlése és még a játékok is, az i28 Ultra Smartwatch a szórakozás és a termelékenység szempontjából egyaránt a legjobb eszköz. Gyorsan ki kell számítania valamit, vagy ellenőriznie kell az ütemtervet? Mindez lehetséges olyan beépített alkalmazásokkal, mint a számológép és a naptár.

Kényelemre tervezve
Az állítható fényerősségű Always-On Display (AOD) biztosítja, hogy mindig egy pillantással láthassa az időt, az automatikus alvó funkció pedig energiát takarít meg, ha éppen nem használja. A testreszabható óralapok és menünézetek, valamint a csuklóemelés funkció egyedivé teszik az óráját.

Fejlett csatlakoztathatóság és teljesítmény
A JL7013A6S CPU-val, 640 KB RAM-mal és 256 MB tárhellyel büszkélkedő i28 Ultra Smartwatch könnyedén kezeli az összes alkalmazást és adatot. A 260 mAh-s akkumulátorral úgy tervezték, hogy egész nap kapcsolatban maradjon és aktív maradjon.

Zökkenőmentes integráció
Az i28 Ultra Smartwatch nem csak egy kütyü; ez a digitális életed meghosszabbítása. A kettős értesítési támogatásnak köszönhetően soha nem marad le egyetlen ütemről sem. Csatlakozzon Bluetooth-on keresztül, hogy valós idejű frissítéseket kaphasson a telefonjáról, így Ön mindig naprakész lehet.

Öleld át a jövőt
Az i28 Ultra okosórával a technológia találkozik az életmóddal. Elegáns dizájnja, erős műszaki jellemzői és páratlan funkciókészlete okos választássá teszik azok számára, akik a legjobbat követelik. Mondjon búcsút a korlátoknak, és üdvözölje a végtelen lehetőségeket.

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Email
Mesaj
Imagini
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!